Spalatorie-curatatorie haine

Hainele tale sunt cartile noastre de vizita

Avem grija ca hainele dumneavostra sa primeasca atentia meritata si sa fie tratate si curatate prin cele mai eficiente metode de curatare si spalare, astfel incat rezultatele sa fie ireprosabile.

Atunci cand vine vorba de calitate, suntem foarte exigenti deoarece suntem constienti ca doar prin oferirea unor servicii la cele mai inalte standarde, veti fi pe deplin multumiti si veti apela din nou la serviciile noastre, ori de cate ori veti avea nevoie.

Orientati spre calitate

Curatam orice articol de imbracaminte

Procesul tehnologic de spalare a hainelor a fost atent gandit si implementat sub stricta observatie a specialistilor, astfel incat sa indeplineasca toate criteriile de calitate, iar articolele tale vestimentare sa aiba un aspect desavarsit.

Fiecare produs, indiferent de natura lui, sau de materialul din care este confectionat – fie ca este vorba despre rochia de mireasa, ori camasa pe care ai purtat-o cand ai incheiat cea mai profitabila afacere, echipamentul de lucru, ori despre o simpla cravata – va fi supus unui process complex de curatare, uscare si calcare, astfel incat sa aveti siguranta purtarii unor haine cu un aspect impecabil.

VRei sa-ti preluam noi comanda?

Lasa-ne datele si te sunam noi.

Sau Contacteaza-ne tu la:
0758 013 094

Fa o programare.

Te sunam noi pentru detalii suplimentare